Type what you are searching for:

Geniet van een sportieve zomer

Het EK Voetbal ligt achter ons, maar de Olympische Spelen beginnen binnenkort. Zo staat de zomer van 2024 van begin tot eind in het teken van sport. Bent u zelf sportief of bent u een fanatieke supporter? Met dit sterke vijftal toont u een sportief gezicht.

 


 

Goud voor Bron

Ga voor goud deze sportzomer met deze roségouden oorringen van Bron Jewelry. De oorringen hebben een diameter van dertig millimeter. Ze zijn een sieraad op zichzelf, maar ze zijn ook de basis voor losse aanhangers. Ze bieden dus talloze combinatiemogelijkheden zodat iedereen ze geheel naar eigen smaak kan dragen.

 


 

Solitair of als team

Houdt u van individuele sporten of bent u meer een teamsporter? Deze roségouden ring van Bron combineert beiden. De ring is onderdeel van de grote Stax-familie van Bron. Dat betekent dat hij niet alleen perfect solitair te dragen is, maar zich ook uitstekend laat combineren met andere ringen uit de Stax-familie. Zo’n ring mag toch niet ontbreken in uw juwelenkistje?

 

Bron collectie
 


 

Veelzijdig en sportief

Veelzijdig, sportief en gemaakt voor hem en voor haar. Dat is deze armband van Jörg Heinz. De flexibele armband is vervaardigd van cordon met geelgouden eindstukken. Het middelpunt is de geelgouden, ijsmat bewerkte bol, die niet alleen een eyecatcher maar ook de sluiting is. Op deze manier gedragen is het al een aansprekend product, maar er kan meer mee. De sluiting is door middel van een gepatenteerd koppelsysteem namelijk met groot gemak van de armband te draaien om vervolgens te schitteren aan een andere armband of aan een collier.

 

Bekijk collectie
 


 

Stijlvol stedelijk

Met zijn ingetogen eenvoud straalt de Manero Urban een zelfverzekerde houding uit, precies wat nodig is voor activiteiten in een stedelijke omgeving. Het horloge van Carl F. Bucherer heeft een kast van edelstaal met op de achterzijde het logo. Het introduceert een hele reeks stijlvolle nieuwe ontwerpkenmerken op de wijzerplaat, wijzers, indexen en bandopties. Gevat in een ergonomisch gevormde edelstalen kast, is een sunray-geborstelde wijzerplaat afgewerkt met een gestreepte opaline afwerking, wat hem een driedimensionale textuur geeft. Vierkante wijzers, gevuld met Super-LumiNova, zijn een gedurfde, doelgerichte toevoeging – functioneel van zonsondergang tot zonsopgang, ongeacht het licht – en zorgen samen met scherp gehoekte indexen voor een zelfverzekerde uitstraling. De Manero Urban is uitgerust met het automatisch kaliber Carl F. Bucherer 1950 dat een gangreserve heeft van 38 uur.

 

CFB collectie
 


 

Oranje aan het water

Oranjefans opgelet, met deze Breitling Superocean 42 Automatic bent u altijd op tijd voor de wedstrijd. Als supporter op de tribune of tijdens uw eigen sportieve activiteiten, op deze Breitling kunt u vertrouwen. Zowel op, in, aan of onder water toont dit horloge zijn kracht dankzij een waterdichtheid tot 300 meter. Aantrekkelijk sportief is het edelstalen horloge ook dankzij de nieuwe look met strakke lijnen, vierkante wijzers, een contrastrijke wijzerplaatring en de lichtgevende indexen in regenboogkleuren. Helemaal nieuw is deze look overigens niet. Het volgt de populaire ontwerpcodes van het ‘Slow Motion’ model uit de jaren zestig. De kast herbergt Breitling’s Caliber B17, een automatisch uurwerk met een gangreserve van ongeveer 38 uur.

 

Breitling collectie